servei veterinari Martorell

Anestèsia veterinària a Martorell

Al nostre hospital veterinari a Martorell som experts en anestèsia i sedació

anestèsia veterinària a Martorell

Les operacions, intervencions rutinàries com les neteges bucals o diferents proves de diagnòstic requereixen que l’animal estigui anestesiat. A Hospital Veterinari Martorell comptem amb el millor equip d’especialistes en anestèsia veterinària a Martorell i, a més, realitzem un examen previ a l’animal per minimitzar els riscos d’aquest procediment.

Probablement, l’anestèsia veterinària és una de les disciplines que més ha evolucionat en els últims anys. La incorporació de l’analgèsia als procediments anestèsics ha revolucionat els protocols i el concepte d’anestèsia.

Les tècniques actuals, com les que nosaltres utilitzem, permet afrontar cirurgies en animals crítics de totes les edats i a la majoria dels estats clínics. Durant l’acte anestèsic, els pacients estan monitorats, per al seu control i per imprimir rapidesa en la presa de decisions.

Hospital Veterinari Martorell

Horari: Obert 24 hores

  C/ Francesc Pujols, 13 - A,
Martorell, 08760, (Barcelona)

  93 775 31 52

Contacte

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Condicions legals

Condicions legals