servei veterinari Martorell

Diagnòstic veterinari per imatge a Martorell

La nostra clínica de Martorell està equipada amb els millors sistemes de diagnòstic veterinari per imatge

diagnòstic veterinari per imatge a Martorell

A l’Hospital Veterinari Martorell comptem amb els millors mitjans de diagnòstic veterinari per imatge a Martorell. Un equipament d’última generació que ens permet identificar, amb precisió diferents patologies.

 

Ressonància magnètica veterinària

Es tracta d’una de les tecnologies més avançades en medicina veterinària. Permet la localització de lesions que abans eren impossibles de diagnosticar. Resulta gairebé indispensable en el camp de la neurologia, en malalties espinals i cranials, ampliant-se a mesura que es disposen de noves dades sobre la utilització en petits animals. Per a la seva realització és necessari anestesiar als pacients perquè es necessita una total immobilització sense la qual no seria possible obtenir imatges de qualitat.

 

Radiologia veterinària

El diagnòstic radiològic és, possiblement, el primer sistema de diagnòstic veterinari per imatge que es va implantar en la clínica de petits animals. En l’actualitat segueix sent el sistema més utilitzat, ja que aporta informació útil i complementària a la resta dels sistemes de diagnòstic.

 

Ecografia veterinària

Aquesta tècnica de diagnòstic no invasiu ens permet visualitzat els teixits tous, com el cor, el pàncrees, els intestins, els ovaris o la pròstata. Per garantir un correcte diagnòstic, a vegades és necessari realitzar proves complementàries.

Hospital Veterinari Martorell

Horari: Obert 24 hores

  C/ Francesc Pujols, 13 - A,
Martorell, 08760, (Barcelona)

  93 775 31 52

Contacte

Contingut inactiu fins a l´acceptació de les cookies de màrqueting. Per visualitzar correctament, accedeix a la configuració i activa la cookie específica.

Condicions legals

Condicions legals