servei veterinari Martorell

Hospital veterinari a Martorell

Amb atenció 24 hores i servei d’hospitalització, som l’hospital veterinari més complet a Martorell

hospital veterinari a Martorell

Benvinguts a la web d’Hospital Veterinari Martorell, un centre de referència per a petites mascotes en el qual estem al servei de la seva salut i benestar integral. Obrim les portes a 1993 i des de llavors ens hem transformat tant en serveis, com en mitjans diagnòstics i personal. Però el que no ha canviat és la il·lusió que tenim per sentir-nos orgullosos del que fem, que és el nostre treball i la nostra forma de viure.

El nostre compromís amb el pacient i el seu propietari ens porta a mantenir obert el nostre hospital veterinari a Martorell les 24 hores del dia, 365 dies a l’any. Així podem atendre totes les urgències i dur a terme un seguiment exhaustiu dels animals ingressats. Per prestar aquest servei comptem amb un grup humà compromès amb el seu treball així com la tecnologia mèdica més avançada en medicina veterinària.


 

Serveis

L’àmplia oferta de serveis que oferim al nostre hospital veterinari a Martorell ens permet desenvolupar la medicina veterinària amb rigor i professionalitat. Sempre amb un tracte personalitzat i familiar, a la recerca del benestar de les mascotes i dels seus propietaris.

  • Endocrinologia
  • Endoscòpia
  • Hospitalització
  • Medicina general
  • Neurologia
  • Oftalmologia

Clínica veterinària a Martorell

Descobreix les instal·lacions de la nostra clínica veterinària a Martorell

Hospital Veterinari Martorell

Horari: Obert 24 hores

  C/ Francesc Pujols, 13 - A,
Martorell, 08760, (Barcelona)

  93 775 31 52

Contacte

Formulari per contactar amb Hospital Veterinari Martorell a Barcelona

Si tens alguna consulta o vols demanar cita al nostre hospital veterinari a Martorell, emplena el següent formulari. Estarem encantats de poder atendre’t.

 

HOSPITAL VETERINARI MARTORELL
C/ Francesc Pujols, 13 - A
08760 Martorell (Barcelona)
93 775 31 52
vgimeno18gmail.com

Condicions legals

Condicions legals